Advert
Advert

Esnaf ve hasta yakınlarından Ekinci’ye teşekkür

Evren Sanayi Sitesinde yapımına başlanılan ve kısa sürede bitirilen spor kompleksi ve çevre düzenlemesi için esnaf temsilcileri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret ederken bir başka ziyarette ise Fenilketonüri Derneği üyeleri, hastalara yapılan özel gıda yardımları için başkana teşekkür etti..

Esnaf ve hasta yakınlarından Ekinci’ye teşekkür
Bu içerik 812 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Evren Sanayi Sitesinde yapımına başlanılan ve kısa sürede bitirilen spor kompleksi ve çevre düzenlemesi için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret eden esnaf temsilcileri, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti. Başkan Ekinci’ye bir diğer teşekkür ziyareti de Şanlıurfa Fenilketonüri Derneğinden geldi. Dernek Başkan Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ekinci’ye, Şanlıurfa’daki 93 fenilketonüri hastasının özel gıda ihtiyacını karşılamasından dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci de, vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek,” Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri bizlere bir ziyaret gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz günlerde siteye yaptığımız ziyarette bizlere iletilen talepleri vardı. Spor kompleksi ve çevre düzenlemesi ile sosyal tesis taleplerini yerine getirdik ve talepleri karşılamaya da devam edeceğiz. Spor kompleksi ve çevre düzenlemesi bitti, sosyal tesis ile ilgili çalışmaya da başlıyoruz. Esnafımızın duası bizim için zorlukların kolaylaşması adına önemlidir. Onlardan gelen talep şahsi değil, genel anlamda tüm esnafın talebidir. Bizler de sosyal belediyecilik anlamında esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılıyoruz. Biz sözde değil her zaman ve gerçekten onların yanındayız“ dedi.
Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ise,”Başkanımız Mehmet Ekinci’ye esnafım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizlerin kendilerinden sanayi sitesiyle ilgili talepleri vardı. Sağ olsunlar bu talepleri karşıladılar. Gerek spor kompleksi ve çevre düzenlemesi taleplerimizi yerine getirdiler. Yine sosyal tesis talebimiz için de çalışma başlatacaklar. Bizden çok kendisi bizleri ziyaret ediyor. Kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum “şeklinde konuştu.
Başkan Ekinci Fenilketonüri Derneğinin ziyaretiyle ilgili yaptığı konuşmada ise,” Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etti. Gerek fenilketonüri gerekse de çölyak hastalığıyla mücadele eden hastalarımızın gıda maddeleri konusunda özel ihtiyaçları var. Bu gıdalar temin edilmediği zaman kaliteli bir yaşam sürdüremiyorlar. Bununla ilgili fenilketonüri hastası olan 93 kişinin bu özel gıda ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılıyoruz. Yine bin 150 çölyak hastasının talepleri de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından karşılanıyor. Belediye olarak bu tarz gönüllülük yasasına göre çalışan derneklerimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi de,”Başkanımız Mehmet Ekinci’ye, hasta çocuklarımıza özel gıda konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarından dolayı Başkanımıza hastalarımız ve yönetim kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.