Advert
Advert

Şanlıurfa’da Sporda Alt Yapı Ve Temel Eğitim Semineri Düzenlendi

Şanlıurfa’da Sporda Alt Yapı Ve Temel Eğitim Semineri Düzenlendi
Bu içerik 934 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’da gençleri spora teşvik etmek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, N90 Sport ve Edessa 7 Yıldız Spor Kulübüyle birlikte anlamlı bir çalışmaya imza attı.
Gençleri sporun her dalına aktif bir şekilde yönlendirmek amacıyla sporculara ve ailelerine yönelik Şanlıurfa N90, Sport Şanlıurfa Futbol Alt Yapı Eğitim Semineri düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sporcular ve kulüp başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Seminerde Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Doç. Dr. Selahattin Koç, Proje Direktörü Ajax ve Porto Spor Kulüplerinin altyapısında futbolun temel eğitimini alan Nesim Argun, Proje Müdürü Nurhan Özücüer, altyapıda temel sorunlar ve çözüm yolları konularında sporcular, veliler, antrenörler, spor yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulundu.
Düzenlenen programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, futbolda altyapı eğitiminin önemine değindi. Çiftçi, "Futbolda il olarak bir yere varmak istiyorsak alt yapıyı desteklememiz lazım. Alt yapı anlamında eğitim de çok önemli. Futboldaki üç önemli etken kuvvet, zeka ve eğitimdir. Çocuklarımızdaki bu yeteneği çalışma ve eğitimle gün yüzüne çıkarıp kentimizi daha iyi noktalara getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Sporda mekan ve salon gelişimimizi tamamladık. İlçelerimizde bulunan spor tesislerimiz gençlerimizi bekliyor. Günümüzün gençlerini hep birlikte çalışma ve azimle güzel yarınlara taşımak en büyük görevimizdir" şeklinde konuştu.
Açılış konuşmasının ardından seminer veren konuşmacılar tarafından salondakilere Sporda Alt Yapı ve Temel Eğitim konuları hakkında bilgiler sunuldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ