Advert
Advert

Katı Atık Çöplüğüne Çözüm Aranıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Avrupa destekli bir proje ile Ceylanpınar’da katı atık aktarım istasyonu kurdu. Kurulan istasyon sonrasında eski atıkların üzeri kapatılmadı..

Katı Atık Çöplüğüne Çözüm Aranıyor
Bu içerik 783 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Avrupa destekli bir proje ile Ceylanpınar’da katı atık aktarım istasyonu kurdu. Kurulan istasyon sonrasında eski atıkların üzeri kapatılmadı.
Proje kapsamında aktarım istasyonu kurulacak ve mevcut vahşi depolama alanının üstü örtülerek yeşil alana dönüştürülecekti. Ancak çöp aktarım istasyonu kurulmasına rağmen eski vahşi depolama alanının üstü örtülmedi. Eski çöp depolama alanında kötü kokular yayılama davam ederken, bu alan çirkin görünümüyle de vatandaşları rahatsız ediyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında yaydığı kötü koku dolayısıyla vatandaşları rahatsız eden çöp depolama alanı kepez mesire alanında piknik yapmak isteyen vatandaşlar için de rahatsız edici bir görsel oluşturuyor. ilçe sakinlerinden Ali Demir, çöp depolama alanının bir an önce üstünün örtülmesini isteyerek, "Bu alandan kötü kokular bizleri rahatsız ediyor. İlçemiz için de çirkin bir görüntü oluşturuyor. İlçe girişinde olduğu için ilçeye gelenler bu çirkin manzara ile karşılaşıyorlar. Büyükşehir belediyesi bir an önce bu alanın üstünü örtmeli ve bu alanı yeşillendirmelidir" dedi. Ramazan Buğra ise özellikle yaz aylarında çöp depolama alanının kötü kokular yaydığını belirterek, bu alana yakın yerleşim yerlerinin kötü kokudan etkilendiklerini belirtti. Buğra, "Bizi bu çirkin alandan bir an önce kurtarın" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.