Advert
Advert

Başkan Ekinci vatandaşlarla buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Eyüpnebi, Kendirci, Buhara ve Akşemsettin Mahallelerinde temaslarda bulundu..

Başkan Ekinci vatandaşlarla buluştu
Bu içerik 722 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Eyüpnebi, Kendirci, Buhara ve Akşemsettin Mahallelerinde temaslarda bulundu.
Mahalle Muhtarlarıyla birlikte evleri ziyaret eden Başkan Ekinci vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediyenin imkanlarını vatandaşlar için seferber etmeyi sürdüreceklerini belirten Mehmet Ekinci, "İlçemizde ev ziyaretlerine devam ediyoruz. İlçe teşkilatımızla birlikte mahalle mahalle dolaşmayı sürdürüyoruz. Bu gün 4 mahallemize çat kapı ziyaretler gerçekleştirdik. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yine başka konularla ilgili sorunlarında kurumlar arasında aracılık etmeye çalışıyoruz. Her an sahada olup vatandaşlarımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz. Eyyübiye halkı diğer ilçelerimize göre biraz daha mağdur durumda. Bu mağduriyetin giderilmesi adına sosyal belediyecilik adına yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bu minval üzerine gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerimize ara vermeden devam edeceğiz. İnşallah ulaşmadığımız hiç kimse kalmayacak" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ