Advert
Advert

Sukay’da su sporları eğitimi başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan ve birçok sosyal tesis arasında Güneydoğu’da bir ilk olma özelliğine sahip olan GAP Sukay tesislerinde kano kursları başladı..

Sukay’da su sporları eğitimi başlıyor
Bu içerik 1102 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan ve birçok sosyal tesis arasında Güneydoğu’da bir ilk olma özelliğine sahip olan GAP Sukay tesislerinde kano kursları başladı.
GAP Vadisinde 58 bin metrekarelik bir alan üzerinde, geçtiğimiz yıllarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan GAP Sukay’da su sporları başlıyor. Bu kapsamda su sporlarına ilgisi olan vatandaşların faydalanabileceği kano eğitimlerine başlanırken, ulusal ve yerel düzeydeki su sporları müsabakalarının Şanlıurfa’da yapılabilmesi için girişimlerde bulunuluyor. Havadan drone ile görüntülenen merkez renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulacak Kano Kulübü için Nisan ayında seçmelerin yapılacağını belirten Kano Antrenörü Mustafa Köroğlu, “Kano derslerimizi 2 yıldır Bozova ilçesinde yapıyorduk. Büyükşehir Belediyesinin bize sunduğu imkanlar dahilinde bundan sonra derslerimize GAP SUKAY’da devam edeceğiz. Nisan ayından itibaren aramıza yeni öğrenciler katılacak özellikle ortaokul ve lise düzeyindeki çocuklarımıza aramıza bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, Nisan ayında başlayacak olan kano kursuna katılmak isteyen vatandaşların Büyükşehir Belediyesi GAP SUKAY tesisine müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ