Advert
Advert

Şanlıurfa İpekyol Gm’den Sağlıklı Bir Hayat, Sağlıkla Gelecek

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetleri sürdüren İpekyol Gençlik Merkezinde Şanlıurfa Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi ekipleri tarafından 01-07 Mart 2018 tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında Kuran-ı Kerim büyük yaş kursiyerlerine yönelik madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar semineri verdi.

Şanlıurfa İpekyol Gm’den Sağlıklı Bir Hayat, Sağlıkla Gelecek
Bu içerik 1129 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi Personelleri Muhammed ZORLU ve Emine AKTABUR tarafından verilen seminerde küçük yaşlardan itibaren kullanılmaya başlanan genellikle merak edilen, çevre ve arkadaş ortamında kullanılan zararlı alışkanlıklardan, sigara, alkol ve benzeri maddeler hakkında konuşuldu. Bu noktada en fazla kullanılan ve öncelik olarak sigara bulunmaktadır. Sigara zararlı alışkanlıkların en başnoktası ve en yaygın kullanılan aracıdır. Tabi dikkat edilmediği taktirde daha ileri seviyede madde bağımlılığına kadar gidebilecek bir evre bulunmaktadır. Bu tür alışkanlıklardan korunmanın en iyi yolu bu maddeleri kullanmamak, arkadaş ve çevre ortamını dikkat etmek gerekmektedir. Denildi.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın misyonu ve vizyonu doğrultusunda Güçlü yarınlar için, Güçlü bir Türkiye için sağlıklı ve her türlü zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir gençlik ve sağlıklı bir aile adına 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftasına dikkat çekmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu noktada Bizim için madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar sadece günü geldiğinde değil her zaman dikkat edilmesi ve bilinçlendirilmesi gereken konulardandır. Gençlere kaliteli bir hizmet sunmak adına kulüp, kurs ve derslerimizin yanında gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek, onları korumak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı bir bünyeye sahip olmalarına istiyoruz. Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesi, ruh ve beden sağlılarını korumak adına topluma uyumlu olmalarını sağlamak üzere her zaman gençlerin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Nerede gençleri alakadar eden ve gençlerimizin faydasına olabilecek bir konu varsa İpekyol Gençlik Merkezi olarak orada olacağız. Bu noktada eğitimlerimiz, etkinliklerimiz, çalışmalarımız ve seminerlerimiz devam edecektir.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Yeşilay Haftası münasebetiyle davetimize icab ederek destek olan Şanlıurfa Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi Personellerine ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti