Advert
Advert

Bakan Fakıbaba'dan Mahallelere Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Devteyşti, Süleymaniye ve Yavuz Selim Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Fakıbaba'dan  Mahallelere Ziyaret
Bu içerik 907 kez okundu.
Advert

İlk olarak Süleymaniye mahallesinde esnaf, vatandaşları ve Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ’ı ziyaret eden Bakan Fakıbaba 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Vatandaşlarla sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Bakan Fakıbaba ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Bakan Fakıbaba Süleymaniye’de Kadın Kolları tarafından düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Mahalle toplantısında kadınlara hitap eden Bakan Fakıbaba, Süleymaniye’ye özellikle teşekkür etti. Süleymaniye’nin hiçbir zaman AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadığını ifade eden Bakan Fakıbaba, “dört tarafımız düşmanlarla çevrili. Bu seçim Fakıbaba, AK Parti seçimi değil. Bu seçim ümmetin seçimi. Allah korusun Türkiye’ye bir şey olursa bakın yanı başımız Suriye, Irak ne durumdalar aynı şekilde Türkiye’yi böyle yapmak istiyorlar” İfadelerini kullandı.

 

Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler Süleymaniye Mahallesi ziyaretlerinin ardından Devteşyti ve Yavuz Selim Mahallesini ziyaret etti. Bakan Fakıbaba Devteşyti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş’i de ziyaret ederek Mahalle hakkında görüş alışverişinde bulundu. Devteşyti ve Yavuz Selim Mahallelerinde de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Fakıbaba daha sonra mahalle halkı tarafından şehitler için düzenlenen mevlid programına katıldı.

 

Şehitlere rahmet dileyen Bakan Fakıbaba kahraman şehitlerin sayesinde ayakta durduklarını söyledi. 24 Haziran seçimlerinin de önemini anlatan Bakan Fakıbaba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu memleket, bu bayrak, bu devlet bizim. Bir vatanımız, bir bayrağımız, bir milletimiz,  bir devletimiz var, bir Urfamız var. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin Allah bizleri ayırmasın. İnşallah Allah’ın izni ile sizlerin bu desteği devam ettiği müddetçe bizlere bu hizmette bir eksiklik olmayacağına emin olun. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi, daha sonra Dolar’ın yükselişi gerçekten dış güçlerin yapmış olduğu önemli bir komplodur. Ben inanıyorum Urfalı hemşerilerim bu oyunun farkında ve bize büyük destek vereceklerine inanıyorum. Büyük fotoğrafa bakmamız lazım, yani ‘A’ partisi, ‘B’ partisi, ‘C’ partisi değil.  Seçimin sonunda Türkiye ne olacak? Yoksa Allah’ın izni ile birleşip bütünleşip farklı kökenden, farklı anlayıştan olan insanların birbirlerini sevdiği bir ülke mi olacağız buna karar vereceğiz. Ben Urfa’ya güveniyorum. Urfa hiçbir zaman bu kardeşini ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmamıştır.”

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ