Advert
Advert

Pekmezli Gençlerden Özyavuza Tam Destek

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Akçakale ilçesine bağlı Pekmezli mahallesinde cumhur ittifakına destek programına katıldı.

Pekmezli Gençlerden Özyavuza Tam Destek
Bu içerik 1222 kez okundu.
Advert

Akçakale Ceylanpınar karayolunda gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Özyavuz, daha sonra Pekmezli mahallesi sakinlerine Cumur İttifakını anlattı.

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz ; “Geleceğin yöneticisi  olarak gördüğüm  gençler inşallah bundan sonra bu bölgenin kaderi olan mührü siz vuracaksınız. Biz günlerdir sahalarda çalışıyoruz ve özellikle bu bölgeden gençlerin sürekli bizi arayıp davet etmesi bize şeref ve mutluluk verdi. Şuan aranızda olmak bizim için bir onurdur.

 Buradaki mahallelerimiz Akçakale ve Şanlıurfa'ya uzak olduğu için kaderine terk edilmiş yanlız bırakılmıştır, biz sizin yalnızlığınızı paylaşmaya geldik. Şanlıurfa'nın genelinde olduğu gibi bu bölgenin de kanayan yarası elektrik sorunudur. Daha önce söylediğimiz gibi sözümüzün arkasındayız. 24 haziran sonrası kangren olmuş olan bu elektrik meselesini kökünden çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Dedaşın sözleşmesinin fesh edilmesi için yasal zeminde gerekli mücadeleyi başlatacağımızdan şüpheniz olmasın. Dedaşın bu bölgelerdeki keyfi ve haksız uygulamaları gerçekten zulum noktasına gelmiştir.

Urfa'da gerçekten ciddi bir genç nufus bulunmakta, burada her yıl İşkur da yüzlerce işçi alımına rağmen gençlerin çoğu batı illerine çalışmaya gidiyor. Bunun sebebi de İşkur alımlarında ki torpil listeleridir. Biz 24 Haziran sonrası bunun da önüne geçip torpil listelerinin yerine gerçekten işe ihtiyacı olanları istihdam edeceğiz.” Dedi.

Pekmezli mahallesinin yanı sıra Kılıçlı, Bulutlu ve Yeşiltepe mahallelerinden programa katılanlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakın ortak adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, milletvekili oylamasında da tercihlerini mhp den yana kullanacaklarını söyledi .

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ