Advert
Advert

Şurkav'dan Kültür Konferansı

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) “Gençlerle Kültür ve Sanat Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında bu yıl Şanlıurfa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine, kültür sanat gezileri, konferanslar ve resim yarışmaları gibi etkinlikler düzenliyor.

Şurkav'dan Kültür Konferansı
Bu içerik 802 kez okundu.
Advert

Kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen konferanslardan biri de, 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda verilecek. Yazar Avukat Cüneyd Altıparmak’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta, “Kültür Neden Önemlidir” konusuna ışık tutulacak.

ŞURKAV, gerçekleştirdiği etkinliklerle; öğrencilerin merak sahibi, araştırmacı, entelektüel niteliklerini öne çıkarmak ve nitelikli bilgi edinilmesini sağlayarak, Şanlıurfa Kent ve Kültür hayatının bilinmesine, milli manevi, kültürel değerlerin tanınmasına, benimsenmesine, geliştirilmesine ve bu değerlerin korunarak gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlanmasın, insani ve kültürel değerlere karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturularak toplumsal dayanışma ve bütünleşmeye, öğrencilerin ders dışı kültür ve sanat faaliyetlerinde bulunmalarına fırsat tanınmasını hedefliyor.

Faaliyetler kapsamında, öğrencilere ilimizin kültürel değerlerinin tanıtıldığı gezilerin yanı sıra, alanında uzman kişilerin sohbetleri ile kültür sanat faaliyetleri devam ediyor. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ