Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, BİSİKLET TUTKUNLARINI GÖBEKLİTEPE’YE DAVET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Muğla’nın Marmaris ilçesinden Şanlıurfa Göbeklitepe’ye bisiklet ile gelerek farkındalık oluşturan Pekçedenöz (Küçük 1 Aile) ailesi bir araya geldi. Herkesi Şanlıurfa’ya davet eden Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel güzellikleri sizleri bekliyor” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, BİSİKLET TUTKUNLARINI GÖBEKLİTEPE’YE DAVET ETTİ
Bu içerik 1079 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Ekoseyehat ve spora vurguda bulunmak için bisiklet ile Marmaris-Göbeklitepe güzergâhı çizen Pekçedenöz ailesi, 1400 kilometrelik yolu 27 gün de tamamlayarak son durakları olan Göbeklitepe’yi vardılar.

 

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret eden aile, herkesi Türkiye’nin en kadim kentlerinden biri olan Şanlıurfa’yı görmeye davet etti.

 

Aile ile bir süre makamında sohbet eden Başkan Beyazgül ise Büyükşehir Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği önemi belirterek farkındalık oluşturan aileye teşekkür etti.

 

Herkesi Göbeklitepe’yi ve açık hava müzesi olan Şanlıurfa’yı görmeye davet eden Başkan Beyazgül, Küçük bir ailemiz Marmaris’ten bisiklet ile çıkarak Şanlıurfa’ya vardılar. Ailemiz son durakları olan Göbeklitepe’yi ardından bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum, bu küçük ailemiz çok büyük bir iş yaptı ailemiz bisiklet turu ile Marmaris’ten Şanlıurfa’mıza kadar yolların güvenliği olduğunu bisiklet ile gidilebileceğini gösterdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz buradan tüm küçük ailelere spor yapmalarını davet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL BİSİKLET TUTKUNLARINI GÖBEKLİTEPE’YE DAVET ETTİ GÖBEKLİTEPE’YE DAVET BİSİKLET TUTKUNLARINI GÖBEKLİTEPE
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
YAZ SICAKLIKLARI KALP SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR
YAZ SICAKLIKLARI KALP SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR
33A NOLU YENİ HATLA DEPREM KONUTLARINA ULAŞIM BAŞLIYOR
33A NOLU YENİ HATLA DEPREM KONUTLARINA ULAŞIM BAŞLIYOR