Advert
Advert

Şanlıurfa'nın tanınan ismi kalp krizi geçirdi

Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Şanlıurfa Judo İhtisas Kulüp Başkanı Ali ihsan Delioğlu geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırıldı.

Şanlıurfa'nın tanınan ismi kalp krizi geçirdi
Bu içerik 3274 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’da hem spor hem de siyaset dünyasının tanınan ismi Ali İhsan Delioğlu’ndan bugün üzücü haber geldi.

Delioğlu bugün kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde teaviye alınan Delioğlu’nun sağlığına kavuşması için sevenleri dua talebinde bulundu. 

 

ALİ İHSAN DELİOĞLU KİMDİR?

1966 yılında Şanlıurfa’nın Bağlarbaşı mahallesinde doğdu. İlköğrenimini tamamladıktan sonra 26 yaşına kadar çeşitli sebeplerden dolayı okuyamadı. 26 yaşından sonra ortaöğretimi dışarıdan tamamladı. Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi Mahalli İdareler yönetimi ve İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olarak tamamladı. 1996 yılında Şanlıurfa Belediyesinde göreve başladı. Birçok birimde görev aldıktan sonra 2001-2003 yılları arasında Belediye Başkanlığı Başdanışmanlığı görevinde bulundu.

1988 yılından başlayarak Milli Gençlik Vakfı’ nın birçok biriminde gençlik çalışmalarında bulundu. Ekim 1991 Genel Seçimlerinde Refah Partisi Gençlik Komisyonlarında aktif görev aldı. 7 Haziran 1992 ara Belediye Seçimlerinde gençlik çalışmalarının tamamını organize etti. 27 Mart 1994 seçimlerinde İl Gençlik Komisyonları Başkanı, 24 Aralık 1995 Genel Seçimlerinde İl Gençlik Komisyonları Başkanı ve Seçim Karargah başkanı , 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisinde Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve seçim karargah başkanı olarak görev yaptı. 2001 yılında AK Parti İl Başkan adayı oldu. 3 Kasım 2002 seçimlerinde açıkça AK Parti saflarında yer aldı. Daha sonra AK Parti’nin Şanlıurfa teşkilatıyla bütün zamanlarda birlikte çalışma gayreti içinde oldu. 27 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde de Ak Parti’de resmi görevi olmamakla beraber seçim çalışmalarında aktif görev aldı. 22 Temmuz 2007 Seçimlerinde AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezi başkanlığı,12 Haziran 2011 seçimlerinde de Seçim koordinasyon merkezi başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Delioğlu; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan aday adayı oldu.

Bir dönem Türkiye Judo Federasyonu Merkez hakem kurulu üyeliği yapmış olup bir çok ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda ülkemizi temsil etti. Halen Türkiye Judo federasyonu teknik kurul üyeliği görevini de yürütmekte olan Ali ihsan Delioğlu evli ve dört çocuk babasıdır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ