Advert
Advert

ÖĞRENCİLERİN ÇAMURLU OKUL YOLCULUĞU SON BULDU

Ceylanpınar Belediyesi 15 Temmuz Mahallesi okul yollarında stabilize yol çalışmalarının ardından bazalt kumu serpme çalışmalarına başladı.

ÖĞRENCİLERİN ÇAMURLU OKUL YOLCULUĞU SON BULDU
Bu içerik 1999 kez okundu.
Advert

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda 15 Temmuz mahallesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip orta okulu ve Şehit Mustafa Katırlı ilkokulunun yol çalışmalarına başladı. İlk etapta stabilize yol çalışmalarına başlanılan yolda sıkıştırma dolgu işlemleri yapılarak yol uygun hale getirildi.

Stabilize yol çalışmalarının son bulmasıyla birlikte bazalt kumu serimine başlanıldı. Kamyonlar yardımıyla getirilen kumlar greyder yardımıyla yola serilerek ardından sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Kış mevsimi dolayısıyla öğrencilerin okula rahatlıkla ulaşımını sağlamayı amaçlayan yol çalışmalarının son bulmasıyla birlikte öğretmen, veli ve öğrenciler yazın tozdan kışın çamurlu yoldan kurtulmuş olacak.

15 Temmuz Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip orta okulu ve Şehit Mustafa Katırlı ilkokulunun olduğu alanda yol yapım çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ekim, incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALARLA ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇAMURLU YOLLARDAN KURTARACAĞIZ

Kumlama çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ekim, ‘’Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda burada eğitim görecek olan öğrencilerimizi çamurlu yoldan kurtarmak için kumlama çalışmalarına başladık. İnşaAllah kısa zaman içerisinde okul yollarımızı kilitli parke taşı ile döşeyerek daha kullanışlı hale getireceğiz. Yapacağımız yol çalışmalarımızla birlikte çocuklarımızın eğitim ve öğretimini rahatlıkla sürdüre bilmesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız.’’ ifadelerinde bulundu.

KISA ZAMANDA KİLİTLİ PARKE İLE DÖŞENECEK

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Orta okulu müdürü Mehmet Emin Şengül, ‘’Bir ay önce belediyemize iki okulumuzun yolunun yapılması için müracaatta bulunmuştuk. Başkan beyle görüşmüştük. Sağolsun bizlere yardımcı oldular. Yine aynı zamanda Başkan yardımcısı Hüseyin beyin yanına da uğramıştık kısa zaman içerisinde yolumuzun stabilize çalışmalarını yaptılar. Bugün itibariyle mıcırımızın dökümüne başlanıldı. Yine Hüseyin başkanımın dediği gibi inşaAllah en kısa zaman içerisinde kilitli parke taşı ile döşenecek. Bizim öğrencimizin çamurlu ayakkabılarıyla okula gelmelerine gönlü razı olmayan belediye yetkililerine çok teşekkür ederim ‘’dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.