Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, YEŞİLAY’A ÜYE OLDU

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yeşilay’a üye oldu. Başkan Beyazgül, Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, YEŞİLAY’A ÜYE OLDU
Bu içerik 674 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bağımlılıkla mücadelede etkin rol oynayan Yeşilay’ı ziyaret etti. Yeşilay binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Aziz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi alarak Yeşilay’a üye oldu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Yeşilay Şanlıurfa Şubesi 5 ana konuda çalışmalar yapıyorlar. Alkol, kumar, uyuşturucu, teknoloji ve sigara bağımlılığı konularında çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar takdire şayan çalışmalardır. Bu çalışmalar destek verilecek çalışmalardır. Bu nedenle biz de bismillah dedik ve buraya üye olduk. Bizde Yeşilay’ın bir üyesiyiz. Bu STK’nın amacı bağımlılıktan çocuklarımızı ve ailelerimizi kurtarmaktır. Yeşilay çok yaygın bir kuruluştur, Türkiye’nin her tarafında var. Onlar büyük deneyim sahipleri ve burada gönüllülerimiz var. Her birinin işi halkımıza yardımcı olmaktır. Çalışmalarında Yeşilay’ımıza başarılar diliyorum.

 

Yeşilay Şube Başkanı Aziz Çiftçi ise birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.