Advert
Advert

HALİLİYE’DE SELİN İZLERİ DIŞ CEPHE BOYAMA ÇALIŞMALARIYLA SİLİNİYOR

​Haliliye Belediyesi tarafından selin izlerinin silinmesi için mahalle mahalle yürütülen dış cephe boyama çalışmaları Süleymaniye Mahallesinde devam ediyor. Periyodik olarak çalışmaları yürüten ekipler, dış cephenin ardından hanelerin içini de boyayacak.

HALİLİYE’DE SELİN İZLERİ DIŞ CEPHE BOYAMA ÇALIŞMALARIYLA SİLİNİYOR
Bu içerik 307 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi tarafından selin izlerinin silinmesi için mahalle mahalle yürütülen dış cephe boyama çalışmaları Süleymaniye Mahallesinde devam ediyor. Periyodik olarak çalışmaları yürüten ekipler, dış cephenin ardından hanelerin içini de boyayacak.

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla selin izlerini silmek için canla başla çalışan ekiplerin mesaisi sürüyor.

 

Selden en çok etkilenen 14 mahallede çalışmalar hummalı bir şekilde yürütülürken, sel nedeniyle zarar gören ev ve iş yerlerinde kısa süre içerisinde çalışma başlatıldı. Temizlik çalışmalarının ardından oluşturulan boyama ekipleriyle mahallelere giren Haliliye Belediyesi, selin izlerini silmek için dış cephe boyama çalışmalarını yürütüyor. Karşıyaka Mahallesi ile başlayan dış cephe boyama çalışmaları, selden etkilenen bir diğer Süleymaniye Mahallesiyle devam ediyor. Mahallelerde periyodik olarak devam eden çalışmalarla ilk olarak dış cepheleri boyayan ekipler, daha sonra hanelerin içini de boyayacak.

 

Öte yandan, ilçe genelinde yaşamın normale dönmesi için canla başla yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve ilk günkü görünümlerine kazandırılması hedefleniyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ