Advert
Advert

Rektör Güllüoğlu’ndan Öğrencilere Yeni Müjde!

​Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, 2022 yılında uygulamadan kaldırılan bütünleme sınavlarının geri getirildiğini açıklayarak öğrencilere müjdeler vermeye devam ediyor.

Rektör Güllüoğlu’ndan Öğrencilere Yeni Müjde!
Bu içerik 295 kez okundu.
Advert

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, 2022 yılında uygulamadan kaldırılan bütünleme sınavlarının geri getirildiğini açıklayarak öğrencilere müjdeler vermeye devam ediyor. 

Öğrencilerin merakla beklediği bütünleme sınavlarının getirilmesine ilişkin karar, Harran Üniversitesi Senatosunda alındı. Alınan kararı sosyal medya hesabından duyuran Rektör Prof. Dr. Güllüoğlu, görevi devraldığı günden bu yana hem Şanlıurfa’yı sağlık hizmetleri noktasında rahatlatacak, hem de öğrencilerinin taleplerine yönelik olarak önemli adımlar atıyor.

Harran Üniversitesi öğrencilerinin şikâyet ettikleri başlıca konular arasında olan sınav dönemlerinde Merkezi Kütüphanenin sadece mesai saatlerinde açık olması, bütünleme sınavlarının kaldırılmış olması ve yurt sorunlarıydı. Göreve geldiği günden beri öğrencilerinin yaşadıkları sorunlara baba şefkati ile eğilerek, öğrencileri ile yüz yüze ve sosyal medya mecralarında sık sık görüşüp taleplerini alan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, bu kapsamda ilk olarak sınav dönemlerinde Kütüphanelerin 7/24 açık olması için gereken talimatı verdi. Şimdi de bütünleme sınavlarının geri gelmesi için karar, üniversite senatosunda alındı.

Son olarak yurtların kontenjanlarının arttırılması adına Yüksek Öğretim Kuruluna başvurular yapıldı. Bu konuda da olumlu haberler bekleniyor.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Sevgili öğrencilerim, Üniversite Senatomuz uzun zamandır beklediğiniz bütünleme sınavlarının 2023-2024 güz döneminden itibaren geri getirilme kararını almıştır. Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı benimsediğimizden dolayı öğrencilerimizin sorunlarını çözmeye kararlıyız. Şehrimizin, Üniversitemizin, öğrencilerimizin faydasına yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.