Advert
Advert

Eyyübiye Parkları Çiçeklerle Renkleniyor

​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla ilçedeki park ve bahçelerde hummalı bir çalışma başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin uzun süre parklarda kalması ve sel afeti nedeniyle tahrip olan peyzajı yeniden düzenliyor.

Eyyübiye Parkları Çiçeklerle Renkleniyor
Bu içerik 237 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla ilçedeki park ve bahçelerde hummalı bir çalışma başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin uzun süre parklarda kalması ve sel afeti nedeniyle tahrip olan peyzajı yeniden düzenliyor.

Eyyübiye genelindeki 136 parkı, bahar ve yaz aylarında vatandaşların en güzel şekilde faydalanabileceği şekle getirmek için yapısal ve bitkisel peyzajı düzenleyen ekipler, parklara on binlerce mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

Sel felaketi nedeniyle ağaçları kırılan, yapısal ve bitkisel peyzajı tahrip olan 24 parkta onarım çalışmaları yürüten ekipler, tüm parkları da diktikleri çiçeklerle renklendiriyor.

Parklarda mevsimlik renkli çiçeklerden çiçek tepeleri oluşturan Eyyübiye Belediyesi çalışanları, bir yandan kalıcı peyzaj bitkilerinin dikimini yaparken diğer yandan da çimlerin bakımlarını gerçekleştiriyor.

Sadece Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki parklara 12.000 kök çiçek dikimi yapılırken, çalışmalardan memnuniyet duyan mahalle sakinleri de ilgi ve alakasından dolayı Başkan Mehmet Kuş’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ