Advert
Advert

ÖĞRETMENLER BİLİM MERKEZİNE HAYRAN KALDI

​Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa'ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi'ni hizmet içi eğitim kapsamında gezen öğretmenler bilim merkezine hayran kaldı

ÖĞRETMENLER BİLİM MERKEZİNE HAYRAN KALDI
Bu içerik 319 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa'ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi'ni hizmet içi eğitim kapsamında gezen öğretmenler bilim merkezine hayran kaldı

 

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa'ya bir ilk olarak kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezî ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim kapsamında şehirde görev yapan öğretmenler bilim merkezini ziyaret etti.

 

Öğretmenler Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezînde uzay bilimleri, gök cisimleri ve dünya topoğrafyası ile ilgili sergilenen maketleri inceleyip bilgi alırken, öğretmenlere gezi kapsamında stem temel seviye ve gökyüzü inceleme, teleskop kullanımı hakkında temel eğitim verildi.

Bilim merkezindeki 3D ve bilgisayar sınıflarını da gezen öğretmenler bilim merkezine hayran kalırken, ilk fırsatta öğrencilerini de bilim merkezine getirmek istediklerini ifade ettiler.

 

Öğretmenlerden İnci Ayrancıoğlu, hizmet içi eğitimlerinin bir bölümünü Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezînde uygulamalı olarak vermeyi tercih ettiklerini belirterek buradaki eğitimlerin ve gezinin öğretmenler için verimli olacağını dile getirdi.

Öğretmen Fatih Aslan ise bilim merkezinin Şanlıurfa için güzel bir eğitim merkezi olduğuna dikkat çekerek bilim merkezini Şanlıurfa'ya kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Öğretmen Aslan, en kısa sürede öğrencilerinin de bu merkezden faydalanması için öğrencileri geziye getireceğini ekledi.

 

Öğretmen Azranur Sarıkaya Tezcan da bilim merkezi gezisinin kendileri için çok güzel geçtiğini, güzel şeyler öğrendiklerini söyleyerek tüm vatandaşları Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezîni görmeye davet etti.

Öte yandan öğretmenler için düzenlenen gezinin sonunda teleskopla gökyüzü inceleme etkinliği de gerçekleştirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.