Advert
Advert

SEYRANTEPE SPOR KOMPLEKSİ GENÇLERE HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR

​Karaköprü Belediyesinin Seyrantepe Mahallesindeki gençlere spor ve müsabaka merkezi olarak kazandırdığı kapalı spor kompleksi büyük oranda tamamlanırken kısa süre sonra gençlerin hizmetine girecek

SEYRANTEPE SPOR KOMPLEKSİ GENÇLERE HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR
Bu içerik 323 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesinin Seyrantepe Mahallesindeki gençlere spor ve müsabaka merkezi olarak kazandırdığı kapalı spor kompleksi büyük oranda tamamlanırken kısa süre sonra gençlerin hizmetine girecek

 

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı kalıcı yatırımlardan olan Seyrantepe Kapalı Spor Salonu tamamlanma aşamasına gelerek hizmet için gün sayıyor. Karaköprü’nün hızla büyüyen, okullar bölgesi olarak genç nüfusu barındıran mahallesi Seyrantepe’de gençlerin daha güzel bir ortamda spor yapması için çeşitli içerikleriyle kompleks şeklinde yapılan kapalı spor salonunun inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. İç ve dış dizaynında küçük çaplı çalışmalar kalırken, çevre düzenlemesinin ardından spor kompleksi gençlerin hizmetine hazır hale gelecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin Seyrantepe’deki gençlerin talebine karşılık girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla yapılan kapalı spor salonunun hizmete açılmasıyla ilçedeki gençler spor yapabilecekleri modern bir alana kavuşacak. Kapalı spor salonunda okul spor müsabakaları ve spor kursları faaliyetleri gerçekleştirilebilecek, gençler bireysel olarak spor yapabilecek.  

Kompleksin Seyrantepe Mahallesindeki gençler için önemli bir kazanım olacağını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, burada açılacak kurslar ve düzenlenecek müsabakalarla spor şöleni oluşturulacağını söyledi.

Başkan Baydilli şunları dile getirdi:

“Seyrantepe Mahallemiz gerek mevcut genç nüfusu gerekse okullar bölgesi olduğu için başka yerlerden gelen gençlerin fazlalığıyla böyle bir spor merkezine ihtiyaç duyuyordu. Biz de Gençlik ve Spor Bakanımız ile görüşüp bu talebimizi ilettik. Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da teveccühleriyle mahallemize spor kompleksini kazandırmak için çalışmalara hemen başladık. Kompleksin açık sentetik çim saha bölümünü çok kısa sürede tamamlayıp hizmete açmıştık, şimdi de kapalı spor salonumuzu tamamlayıp hizmete açacağız.

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle inşaatının tamamlanması biraz gecikse de çok şükür ki bugün kapalı spor salonumuzu büyük oranda tamamladık ve inşallah kısa süre sonra da sporcu genç kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Tabi bu kompleksimizden Batıkent ve Mehmetçik Mahallelerimizdeki gençler de faydalanacak. Spor kompleksimiz vatandaşlarımıza ve gençlerimize şimdiden hayırlı olsun.”

895 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek kapalı spor salonunun içinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim odaları ile soyunma odaları yer alacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.