Advert
Advert

GENÇLİK BAYRAMI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

​Gençlik haftası kapsamında bir araya gelen Bisiklet tutkunları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Şanlıurfa sokaklarında pedal çevirdi. Şanlıurfa sokaklarında tur atan bisiklet tutkunları görsel bir şölen sundu.

GENÇLİK BAYRAMI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Bu içerik 1013 kez okundu.
Advert

Gençlik haftası kapsamında bir araya gelen Bisiklet tutkunları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Şanlıurfa sokaklarında pedal çevirdi. Şanlıurfa sokaklarında tur atan bisiklet tutkunları görsel bir şölen sundu.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Urfa Bisiklet Topluluğu ile Göbeklitepe Bisiklet Gurubu tarafından bisiklet turu düzenlendi.

 

Çok sayıda bisiklet tutkununun bir araya gelerek gerçekleştirdiği bisiklet turu Şanlıurfa Müze Kompleksinde start aldı. 7’den 70’e kadın ve erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bisiklet tutkunları Kızılkoyun Nekropol’ü Balıklıgöl Platosu ve tarihi çarşıların olduğu yol güzergâhından geçerek görsel bir şölen oluşturdu.

 

Gençlik Haftası kapsamında gerçekleşen bisiklet turu 2. toplama merkezi önünde sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hafta boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.