Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN GÜZEL MİRAS TEMİZ ÇEVREDİR”

​Şanlıurfa, 5 - 11 Çevre Koruma Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan gönüllülerle birlikte Atatürk Ormanında çöp topladı. Başkan Beyazgül çocuklara bırakılacak en güzel mirasın temiz bir çevre olduğuna dikkati çekti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN GÜZEL MİRAS TEMİZ ÇEVREDİR”
Bu içerik 209 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa, 5 - 11 Çevre Koruma Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan gönüllülerle birlikte Atatürk Ormanında çöp topladı. Başkan Beyazgül çocuklara bırakılacak en güzel mirasın temiz bir çevre olduğuna dikkati çekti.

 

5 Haziran Çevre Günü ve 5 – 11 Haziran Türkiye Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Şanlıurfa Atatürk Ormanı’nda çöp toplama etkinliği yapıldı. Etkinliğe katılanlar eldivenleri takarak çöp poşetlerine ormana atılan atıkları doldurdu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte Atatürk Ormanında çevre gönüllüleriyle birlikte çöp topladı. Etkinlikte ayrıca Şanlıurfa'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünde beslenerek büyütülen yüzlerce yavru keklik, Atatürk Ormanı'nda doğaya salındı.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇEVRENİN, DOĞANIN KIYMETİNİ BİLELİM”

 

Çevreyi temiz tutmanın, doğaya sahip çıkmanın önemine işaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Çevremizin, doğamızın kıymetini bilmemiz lazım Şanlıurfa Valimizin önderliğinde hafta boyu çok güzel etkinlikler yaptık. Bu çabanın bugüne mahsus olmaması lazım her zaman bu bilinçle hareket etmemiz lazım çocuklarımıza da bunu öğretmemiz lazım dalında bir çiçeği her gün görürsünüz ama koparırsanız sadece bir saat sonra solduğunu görebilirsiniz. Kural ve yasaklarla değil büyüklerin tecrübelerini aktararak çevre bilincini aşılamalıyız. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras temiz bir çevredir” ifadelerine yer verdi.

 

VALİ AYHAN, “DOĞANIN BİZE İHTİYACI YOK, BİZİM DOĞAYA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise “Doğaya sahip çıkıyoruz. Bu sorumluluk mevkiinde olan bizler bu hassasiyeti iliklerimize kadar hissettiğimizi kamuoyu ile paylaşıp herkesin de bu duygu ve anlayışta olmasını özellikle istiyoruz. Hep söylerim, doğanın bize ihtiyacı yok, bizim doğaya ihtiyacımız var. Doğayı yaşatırsak insanoğlu da yaşar. Bu şuurdayız, bu hassasiyetteyiz.” İfadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından ormanda yürüyüş yapan Başkan Beyazgül ve Vali Ayhan topladıkları çöpleri kameralar önünde bırakarak “Temiz Çevre Temiz Gelecek” mesajı verdiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti