Advert
Advert

HALİLİYE BELEDİYESİ ULU ÇINARLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

​Haliliye Belediyesi’nin yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile ekipler, bir yandan haneleri köşe bucak temizliyor bir yandan da 65 yaş üstü erkek vatandaşların saç ve sakal tıraş ihtiyaçlarını karşılıyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ ULU ÇINARLARI YALNIZ BIRAKMIYOR
Bu içerik 228 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi’nin yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile ekipler, bir yandan haneleri köşe bucak temizliyor bir yandan da 65 yaş üstü erkek vatandaşların saç ve sakal tıraş ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerini sürdüren ekipler, yaşlı ve kimsesiz vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç vatandaşların hanelerini köşe bucak temizleyen ekipler, bu hizmetini 576 hanede devam ettiriyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde verilen Evde Bakım Hizmeti ile talep doğrultusunda, 65 yaş üstü erkek vatandaşlara berber hizmeti de sunuluyor. Hem haneleri periyodik olarak temizlenen hem de kişisel bakımları gerçekleştirilen vatandaşlar, sunulan hizmet dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekiplere hayır dualarıyla teşekkür ediyor.

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri belirtildi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti