Advert
Advert

Haliliye’de asfalt atağı sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla daha konforlu yollar için başlatılan asfalt atağının ardından İmambakır Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde tamamlanan yeni yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu..

Haliliye’de asfalt atağı sürüyor
Bu içerik 230 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla daha konforlu yollar için başlatılan asfalt atağının ardından İmambakır Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde tamamlanan yeni yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.
Fen işleri müdürlüğü, Belediye Başkanı Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan asfalt yatırımının ardından çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarını etap etap sürdüren ekipler, merkez mahalleleri ise sıcak asfaltla buluşturuyor. Ömrünü tamamlamış ve deforme olan yollar, yapılan altyapı çalışmalarının ardından fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin özverili çalışmasıyla sıcak asfaltla yenileniyor. Bu çerçevede İmambakır Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, kısa sürede tamamladıkları yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Ulaşımı kolaylaştıran ve mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları, Yeşiltepe Mahallesi Küme Evler Mezrasında sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla sürüyor. Asfalt öncesi yapılan altyapı çalışmalarının ardından sathi kaplama asfaltla buluşan yollar ile konforun artığını kaydeden Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Vehbi Demir, mahalle sakinleri adına Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Öte yandan, fen işleri müdürlüğü tarafından sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının mahallelerde periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti