Advert
Advert

Solmaz; Birecik, Halfeti ve Bozova da sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

​İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik, Halfeti ve Bozova da ki sağlık tesislerini ziyaret etti,

Solmaz; Birecik, Halfeti ve Bozova da sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
Bu içerik 265 kez okundu.
Advert

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik, Halfeti ve Bozova da ki sağlık tesislerini ziyaret etti,

Birecik Devlet Hastanesinde Başhekim Uz. Dr. Müslüm Şahin den Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

 İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz; Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik devlet hastanesini ziyaret ettik. Hastanemiz güçlendirilmiş ilçe hastanelerindendir. Birecik ilçemizden il merkezine hasta gelmemesi için Tıbbi cihaz, sağlık personeli ve uzman hekim konularında tam destek sağlıyoruz. Eksik branşlarda hekim olması durumunda görevlendirme ile hekim açığını kapatmaya çalışıyoruz.

Burası Halfeti, Suruç ve Nizip’ten hasta alan bir hastanemiz cihaz ve Hekim olarak eksiklik olmadığı zaman ve kendi kendilerine yetebildiği takdirde Şanlıurfa merkeze sevk yapılmasını önlemiş olacağız. Amacımız vatandaşlarımızın kendi yaşadıkları yerde muayene ve tedavi olabilmeleri sağlamaktır. ” dedi.

Solmaz; Bugün Birecik ve Halfeti devlet hastanelerini ziyaret ettik, Poliklinik hizmetlerini yerinde değerlendirip görevde olan hekimlerden cihaz malzeme konusunda eksiklikleri olup olmadığını sorduk. Acil servis hizmetlerini değerlendirerek triaj işlemleri ve konsültasyon süreleri, ayaktan ve MHRS muayene süreleri, radyoloji randevu ve raporlama gün süreleri hakkında hastane yönetiminden bilgi aldık. Doğumhane, Anne Oteli, , Erişkin Yoğun bakım, Ameliyathane, FTR Merkezi, Kan Alma, Evde Bakım, Eczane, Temizlik, Güvenlik gibi destek kalite hizmetlerini de yerinde gözlemledik, Her iki Hastanemizde de deprem kaynaklı oluşan hasarların yapıldığı yerleri ve İki Hastanemizinde Acil servis ve Acil servis çevre düzenlemesi inşaatında incelemelerde bulunduk. Yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdik.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz; Hastane gezisi sırasında tedavi olmaya gelen hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hastane ziyaretimizin sonunda hastane yönetimi ile istişare toplantısı yaparak vatandaşa sunulan Kesintisiz sağlık hizmetinin daha ileriye taşınması için görüş alışverişinde bulundular. Gezi ve Toplantıya Birecik ilçe Sağlık müdürü, Halfeti İlçe sağlık Müdür V. Dr. Fadime Ece Gizlenci de katılım sağladı.

 

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz Birecik ve Halfeti devlet hastaneleri Ziyaretlerinin ardından 

Birecik Altınova Hatice Sadettin Bilgin Aile Sağlığı Merkezi

Birecik 2 nolu Acil Sağlık hizmetleri istasyonu

Birecik 1 nolu Acil Sağlık hizmetleri istasyonu

Birecik İlçe Sağlık Müdürlüğü

Halfeti ilçe Sağlık Müdürlüğü

Halfeti 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi

Halfeti Yukarı Göklü Aile Sağlığı Merkezi

Bozova Yaylak Aile Sağlığı Merkezi 

Bozova 2 nolu Acil Sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret ederek İstasyonda nöbet tutan ve Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışan Aile hekimleri ile Sağlık çalışanlarımızın dilek ve temennilerini dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti