Advert
Advert

Eyyübiye Batıkent Tematik Parkı Tamamlanıyor

​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve yapımına başlanan Batıkent TOKİ Mahallesi Tematik Parkı’nın yapımı tamamlanıyor. Bünyesinde çok amaçlı salon, tenis kortu, eğitim otağı, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, botanik park ve yeşil alanların yer alacağı projenin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Eyyübiye Batıkent Tematik Parkı Tamamlanıyor
Bu içerik 112 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve yapımına başlanan Batıkent TOKİ Mahallesi Tematik Parkı’nın yapımı tamamlanıyor. Bünyesinde çok amaçlı salon, tenis kortu, eğitim otağı, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, botanik park ve yeşil alanların yer alacağı projenin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

400 bini aşan nüfusuyla Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de, halkın talepleri doğrultusunda yatırımlar yapmaya odaklanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı yaşam alanlarından biri olan Batıkent Tematik Parkı, misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.

16.000 metrekarelik alana sahip proje sahasında, bölgede yaşayan gençlerin eğitimine önemli katkılar sunacak eğitim otağı, taziye, düğün ve farklı etkinlerin yapılabileceği çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, süs havuzları, yürüyüş yolları ve çok farklı bitki türlerinin yer alacağı bir botanik park ve başta tenis olmak üzere farklı sportif etkinliklerin yapılabileceği bir tenis kortu bulunuyor.

Hem ilçedeki yeşil alan miktarını artırmak hem de halkın ihtiyaçlarını karşılayabileceği yaşam alanları oluşturmak için projeler geliştiren Başkan Mehmet Kuş, benzer çalışmaları ilçenin farklı mahallelerinde de hayata geçirmeye devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti