Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, ADİL BİR ANLAYIŞLA TÜM İLÇELERE HİZMET ETTİK

​AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Beyazgül, tüm ilçelere adil bir şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ADİL BİR ANLAYIŞLA TÜM İLÇELERE HİZMET ETTİK
Bu içerik 134 kez okundu.
Advert

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Beyazgül, tüm ilçelere adil bir şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından kentte yapılan geceye katıldı.

İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonuna bağlı dernekler yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek sağlayacak. Şanlıurfa’da 5 yılda yapılan çalışmaların anlatıldığı gecede Başkan Beyazgül, davetlilerle tek tek ilgilendi.

Şanlıurfa Kültürünü federasyon aracılığıyla tüm dünyaya tanıttıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Gerek İstanbul’da gerekse Şanlıurfa’da yaptığımız birçok organizasyonda Şanlıurfa ile İstanbul arasında güzel bir köprü kurduk. Aynı zamanda İstanbul’da yaptığımız birçok etkinliğe katıldık. İstanbul’da düzenlenen etkinliklerde örfümüzü, adedimizi ve geleneklerimizi devam ettiren bir oluşumun içerisinde yer aldık. İnşallah 31 Mart’tan sonra federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa merkez ve kırsal alanlarda birçok hizmeti tamamladık. Yaptığımız çalışmalarla ilçelerimizi ayağa kaldırdık. Daha önce yapılamayan her şeyi yaptık. Siverek, Birecik ve Ceylanpınar’a da biz hizmet ettik.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye ilçesine yapılan çalışmalarla halkın karşısına çıktıklarını ve yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Adnan Şansal ise önemli olan zor dönemlerde birbirimize sahip çıkmaktır ve bu nedenle Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceğiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti