Advert
Advert

KARAKÖPRÜ’DE AHDE VEFA İFTARIYLA GÖNÜLLER BİRLEŞTİ

​Karaköprü’de TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘ahde vefa’ iftarında geçmişten bugüne hizmet eden AK Parti neferleri iftarda buluştu.

KARAKÖPRÜ’DE AHDE VEFA İFTARIYLA GÖNÜLLER BİRLEŞTİ
Bu içerik 119 kez okundu.
Advert

Karaköprü’de TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘ahde vefa’ iftarında geçmişten bugüne hizmet eden AK Parti neferleri iftarda buluştu

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimi dolayısıyla AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı ile birlikte ‘ahde vefa’ iftarı düzenledi. Kuruluşundan bugüne AK Parti’de görev almış vatandaşların buluşturulduğu iftar programına TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Abdulkadir Emin Önen, İbrahim Eyyüpoğlu, Asuman Cevahir Yazmacı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Belediye Meclis Üyeleri ve geçmiş dönemlerde görev yapmış teşkilat üyeleri katılım gösterdi.

 

İftar yemeğinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ahde vefanın başarıya ulaşma noktasında elzem olduğuna değinerek ahde vefanın en güzel örneğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Cumhurbaşkanımız yol yürüdüğü tüm vatandaşlarını ahde vefa örneği olarak yanında tutmuş ve görevlendirmiştir. Biz de bugün Karaköprü teşkilatımızda davaya gönül vermiş ve geçişten bugüne çeşitli görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızla iftarda buluşmak istedik. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 31 Mart’ta da bizi yalnız bırakmayacaksınız ve her zaman yanımızda olacaksınız” diye konuştu.

 

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ tüm misafirlerin Ramazan ayını kutlarken, AK Parti’ye gönül verip hizmet eden neferlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını iletti.

 

TBMM Başkanvekili Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

 

“AK Parti 22 yıldır kesintisiz olarak iktidardaysa partinin kuruluşundan itibaren bu davaya gönül vermiş, hizmet etmiş kardeşlerimizin bugünlere ulaşmamızda payı çok büyüktür. AK davaya gönül vermiş, çeşitli görevlerde bulunup mücadele etmiş herkese teşekkür ediyorum.

 

Türkiye’nin istikrarının devam etmesi için insanların yek vücut olması, birbirine destek olması çok önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız aslında birlikteliğin ve ahde vefanın çok güzel örneğidir. Başına onca sıkıntı gelmesine rağmen yolundan dönmemiş, arkadaşlarıyla birlikte bu dava yolunda mücadelesini sürdürmüştür.

 

Her geçen gün büyüyen, nüfusu önemli derecede artan ve yapılan hizmetlerle parlayan bir yıldız haline gelen Karaköprü’nün buralara gelmesinde Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün katkıları çok büyüktür. Allah’ın izniyle yeni dönemde Karaköprü ve Büyükşehir Belediyeleri el ele verdiğinde burada daha güzel işlere imza atılacaktır.”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, programı düzenleyerek ahde vefa gösteren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, “Sizinle birlikte çok çalıştık ve hizmetlerde bulunduk. Bugün Metin Başkan ve Karaköprü ilçe teşkilatımız bu programı düzenleyerek bir araya gelmemize vesile oldu.

 

Zaman hızlı akıp giderken vefa göstermek çok önemlidir. Geçmişteki tecrübelerinizle partinin omurgası haline gelmiş, çevresince sevilen insanlar olmuşsunuz. Biz birlikte olunca inanıyorum ki hiçbir kuvvet bizi yenemez. Bu nedenle 31 Mart tarihine az bir süre kala daha fazla çalışmamız gerekiyor” dedi.

 

‘Ahde vefa’ iftar programının ardından TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ davetlilerle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekindi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti