Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE'DE ESNAF VE VATANDAŞLARA PROJELERİNİ ANLATTI

​31 Mart seçimleri için sahada ayak basmadık yer bırakmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek mahallede yapılan hizmetler ile yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı.

BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE'DE ESNAF VE VATANDAŞLARA PROJELERİNİ ANLATTI
Bu içerik 155 kez okundu.
Advert

31 Mart seçimleri için sahada ayak basmadık yer bırakmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek mahallede yapılan hizmetler ile yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Baydilli vatandaşlara yaptığı hizmetleri ve yapılacak projeleri anlatıp desteklerini istemek için adeta sahadan ayrılmıyor.

 

Başkan Baydilli ilçenin en hızlı büyüyen mahallelerinden olan Seyrantepe’de esnaf ve vatandaşlarla buluşarak mahallede bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetleri ve yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı. Başkan Baydilli vatandaşların taleplerini de dinlerken Seyrantepe’nin yeni dönemde ciddi projelerle kalkınacağını vatandaşlara iletti.

 

Başkan Baydilli Seyrantepe’nin birçok ilçeden daha fazla nüfusa sahip olan ve her geçen gün nüfusunu artıran önemli bir mahalle olduğuna değinerek burada gerçekleştirdikleri hizmetlerle mahallenin her anlamda ihtiyacını karşıladıklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Seyrantepe’de vatandaşlarımızla ve esnafımızla buluştuk, sohbet edip buraya kazandırdığımız hizmetleri anlattık. Seyrantepe’yi Maşuk’tan ayırıp mahalle statüsü kazandırdık ve sonrasında yaptığımız yeşil alanlar, kültür merkezi, kapalı spor salonu, çok amaçlı salon, meydan, semt pazarı, okuma salonu ve sentetik çim saha gibi hizmetlerle gelişimine katkı sağladık.

 

Yeni dönemde de vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz iki projeyi mahallemize kazandıracağız. Mahallemize kapalı yüzme havuzu ve modern bir kapalı semt pazarı kazandıracağız. Tüm bunları vatandaşlarımızla paylaşıp Seyrantepe’nin kalkınması için destek istedik. Hizmetlerimizi görüp destek ve dualarını esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Öte yandan Başkan Baydilli Seyrantepe’de okuma salonunda ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek cep dershane eğitim aktivasyon kartları hediye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti