Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DESTEK YENİ KATILIMLARLA BÜYÜYOR

​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye seçimlere yaklaşırken vatandaşların desteği her geçen gün artarken, diğer partilerde görev alan vatandaşlar AK Parti’ye katılarak Başkan Baydilli’ye destek veriyorlar

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DESTEK YENİ KATILIMLARLA BÜYÜYOR
Bu içerik 117 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye seçimlere yaklaşırken vatandaşların desteği her geçen gün artarken, diğer partilerde görev alan vatandaşlar AK Parti’ye katılarak Başkan Baydilli’ye destek veriyorlar

 

31 Mart mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli gittiği her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılaşırken, akşamları da seçim irtibat ofisi kendisini destekleyen vatandaşlarla doluyor.

 

Başkan Baydilli’nin seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar da ziyaret ederken, vatandaşlarla buluşup sohbet ettiler.

 

Partiye yeni katılımlarla da Başkan Baydilli’ye destek verilirken, Anavatan Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Baş ile Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi adayı Behram Yıldırım partisinden ve adaylıklarından istifa ederek AK Parti’ye geçiş yaptılar. Başkan Baydilli’ye desteklerini açıklayan Baş ve Yıldırım’a rozet takılırken, Başkan Baydilli destekleri için teşekkür etti. 

 

Her geçen gün kendisine artan desteğin 31 Mart’ta elde edilecek zaferin habercisi olduğunu dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların bu desteğine layık olmak için yeni dönemde daha fazla çalışacaklarını söyledi.

 

Başkan Baydilli, “Başkan Baydilli, “Partimize yeni katılan, her gün seçim ofisimizi dolduran ve her gördükleri yerde desteklerini, dualarını ileten arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Demek ki yaptığımız çalışmalar, hizmetler karşılığını bulmuş ve Allah’a şükür ki gönüllere girebilmişiz. Bugün bize verilen destek 31 Mart seçimlerinin sonucunu şimdiden gösteriyor. Bize düşen de yeni dönemde Karaköprü’müze yakışır hizmet ve projelerle ilçemizi güzel yerlere getirip vatandaşlarımıza mahcup olmamaktır” diye konuştu.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar da seçim ofisi ziyaretinde bir konuşma gerçekleştirirken, gerçek belediyeciliğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başladığına dikkat çekerek Başkan Baydilli’nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaköprü’ye emaneti olduğunu dile getirdi.  

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de her geçen gün AK parti adaylarına olan teveccühün arttığını belirterek, “İnşallah 31 Mart akşamında bayramı hep beraber kutlayacağız. Kazanan yine Şanlıurfa olacak ve hizmetler istikrarlı bir şekilde devam edecek” dedi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçime kadar her akşam seçim ofislerinde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti