Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe’de bulunan seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan hizmetleri anlatıp hizmet istikrarı için desteklerini istedi

BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Bu içerik 115 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe’de bulunan seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan hizmetleri anlatıp hizmet istikrarı için desteklerini istedi

 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Başkan Baydilli, Seyrantepe Mahallesinde açılan seçim irtibat ofisini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baydilli’ye seçim ofisi ziyaretinde belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.

 

Seçim ofisi ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Başkan Baydilli, ilçeye ve Seyrantepe Mahallesine kazandırdıkları hizmetleri anlatıp yeni dönemde yapılacak projelerden bahsetti. Göreve geldiklerinde Seyrantepe Mahallesine nitelikli hizmet sunmak için burayı Maşuk Mahallesinden ayırıp mahalle statüsü kazandırdıklarını kaydeden Başkan Baydilli, mahalleyi ilçenin gelişen yüzü haline getirdiklerinin altını çizdi.

 

Seyrantepe’ye kazandırdıkları yollar, parklar, kültür merkezi, spor merkezi, semt sahası, meydan, semt pazarı ve taziye evi gibi projelerle mahalleyi güzide bir yaşam merkezi yaptıklarını belirten Başkan Metin Baydilli, yeni dönemde de mahalleye yüzme havuzu, okuma salonu, yeni semt pazarı ve birçok hizmet kazandıracaklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Biz göreve geldiğimiz günden beri Karaköprü’ye yaptığımız hizmetlerle ilçemizi ilmek ilmek dokuduk ve modern bir kent haline getirdik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gerçekten çok çalıştık, yaz kış demeden mücadele ettik. İnşallah 31 Mart zaferinden sonra da bu hizmetlerimize yenilerini ekleyip ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz.

 

Seyrantepe’de yaşayan vatandaşlarımızı buradaki seçim irtibat ofisimize çay içmeye, sohbet etmeye bekliyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı zaferimizi de seçim irtibat ofislerimizde hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli seçim ofisi ziyaretinde Seyrantepeli vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti