Advert
Advert

Haliliye Belediyesi'nden Kırsalda İftar Ve Konser Etkinliği

Haliliye Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kırsal mahallelere yönelik iftar ve konser etkinliği düzenledi.

Haliliye Belediyesi'nden Kırsalda İftar Ve Konser Etkinliği
Bu içerik 939 kez okundu.
Advert

 Gecede konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Merkez ile kırsal ayrımı olmayacak dedik ve bugün bunu bir kez daha göstermiş olduk” dedi.
Haliliye Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallelere yönelik Çamlıdere bölgesindeki bir dinlenme tesisinde iftar etkinliği düzenledi. Etkinliğe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve belediye meclis üyeleri ile bölge muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan akşamda Demirkol, etkinliğe katılan davetlilerle görüştü. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadıklarını ve bunu Çamlıdere bölgesinde düzenledikleri etkinlikle bir kez daha göstermiş olduklarının altını çizen Demirkol, konuşmasında belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.
GRUP MİRAÇ KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
İftar programının ardından Grup Miraç, ilahi konseriyle sahne aldı. Vatandaşların beğenisini toplayan etkinlikte, grup üyeleri birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin ardından ekinlik son bulurken, vatandaşlar Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ