Advert
Advert

Ekinci Kardeşlik İftarına Katıldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kardeşlik Sofrası’nda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ekinci Kardeşlik İftarına Katıldı
Bu içerik 855 kez okundu.
Advert

Eyyübiye İlçesi Haleplibahçe Mahallesi’nde her yıl Ramazan ayı içerisinde geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 5’ncisi düzenlenen kardeşlik sofrasına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mübarek Ramazan günlerinde Müslümanların birbirine daha fazla kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.
Haleplibahçe Öncel Kardeşler Camisi avlusu ve cami içerisinde yapılan iftar programına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ve çok sayıda mahalleli katılarak kardeşlik sofrasında hep birlikte iftarını açtı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci katıldığı kardeşlik sofrasında, “Bu yılla beraber üç yıldır bu organizasyona katılıyorum.Malumunuz bugünler mübarek günlerdir. Bu mübarek günlerde Müslümanların dertleriyle biraz daha dertlenmek lazımdır. Bizde sadece burada yaşayanlarla değil İslam coğrafyasında tüm Müslümanların derdiyle dertleniyoruz, dua ediyoruz, elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.