Advert
Advert

En Kapsamlı İftar

Haliliye Belediyesi farklı 4 noktada iftar sofrası kurdu. Rabia Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında yetim çocuklar ağırlanırken, bir başka sofraya da ev sahipliği yapan Haliliye Belediyesi burada da Kızılay mensuplarını ve kan vererek hayat kurtaran vatandaşları sofrasına konuk etti.

En Kapsamlı İftar
Bu içerik 832 kez okundu.
Advert

HALİLİYE’NİN SOFRASINA ÇOCUKLAR KONUK OLDU
Rabia Meydanı’nda kurulan dev sofrada dün akşamın iftarı yetim çocuklar ve aileleri ile oldu. Çocuk seslerinin renklendirdiği sofranın devamında ise çocuklara özel gösteriler sahnelendi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de bulunduğu sofrada her akşam olduğu gibi binlerce kişi bir arada dua ederek, iftar yaptı.
İftar sonrası yetim çocuklar yaptığı kısa konuşmada Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kurulan iftar sofralarının Hz. İbrahim (A.S.)’ın mirası olarak nitelendirdi ve bu sofralara bugüne kadar teşrif eden tüm konuklara teşekkür etti. Demirkol,“Haliliye Belediyesi olarak sahip olduğumuz değerleri, bir ölçüde gençlerimize aktarmak, yaşanması mümkün olan geleneklerimizi geleceğe aktarmak, olmayanları kayıt altına almak amacıyla, Hz. İbrahim (A.S.)’ın bize miras bırakmış olduğu bu sofrayı devam ettirmek istedik ve bu soframız hamd olsun, 3. Ramazan’da da 29 gün boyunca sizlerin emrindedir. Sizlerin hizmetindedir. Bu bakımdan ben sizlere soframıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Yetim çocuklarımıza iftar veriyoruz. Bizler için son derece önemlisiniz. Yetimlerimizin her zaman yanındayız. Yetimlerimiz üzülmeyiniz kederlenmeyiniz. Hiçbir şekilde gelecekle ilgili hiçbir endişeniz olmasın. Bizim yanımızda o kadar makbulsünüz ki, hepimizin iman ettiği Allah’ın Resulü yetimdi. O bakımdan siz de Allah’ın resulü bizim yanımızda nasılsa, öylesiniz. Her zaman için desteğimizi yanınızda hissedeceksiniz. Ben buradan Ayışığım Derneği’nin tüm yöneticilerine sesleniyorum. Ramazan ayı içerisinde bayramlık olarak çocuklarımıza dağıttığımız bayramlıktan bin çocuğun kıyafetini Haliliye belediyesi olarak biz üstleniyoruz. O bin çocuğumuz bayram ettiği zaman inşallah biz de onların duaları ile onların gülümsemeleri ile inşallah biz de ahirette bayram edeceğiz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti