Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ GECE ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede gece yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Baydilli, “Gece gündüz demeden Karaköprü için çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ GECE ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
Bu içerik 870 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla personelin zor durumda kalmaması için çalışmalarını gece sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Batıkent mahallesinde sürdürülen, bordür, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi. 
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gece süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları inceledikten sonra açıklama yapan Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak çalışmalarımız son sürat devam etmekte… Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Batıkent mahallemizdeki çalışmalarımızı yerinde gördük. Ramazan ayı dolayısıyla 2 ekip olarak çalışmalarımız devam ediyor. Gündüz ve gece olmak üzere… Gece ekibimiz iftardan sonra sahura kadar çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz tarafından Batıkent mahallemizde kaldırım, yol ve kilitli parke taşı çalışmaları yapılıyor. Biz de Karaköprü belediyesi olarak gündüz, gece demeden ekibimizin yanında olarak çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yaptığı güzel çalışmalardan ötürü, Fen İşleri Müdürlüğü ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.