Advert
Advert

Samsung'dan Devasa Telefon

Samsung cephesinden yeni telefonların gelmesine alıştık, ancak Galaxy J Max uzun bir süre gündemi meşgul edeceğe benziyor. Galaxy J Max'te çok ama çok büyük bir ekran yer alacak.

 Samsung'dan Devasa Telefon
Bu içerik 1224 kez okundu.
Advert

Mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass (namı diğer @evleaks) yeni bir Samsung akıllı telefonun yolda olduğunu takipçileriyle paylaştı.Galaxy J serisinde konumlandırılacak yeni telefon ilk gelen bilgilere göre ekran boyutu itibariyle dikkat çekecek.

16-07/07/samsung-1467898852.jpg

Galaxy J Max olarak isimlendirilecek akıllı telefonun bir de görüntüsü yayınlandı. Yayınlanan görüntü, Galaxy J Max’in arka görünümü itibariyle J serisinin tipik tasarım anlayışını sürdüreceğini gösteriyor.

Galaxy J Max, 7 inç ekrana sahip olacak

SamMobile sitesinde yer alan bir haberde telefon/tablet melezinin GSM, HSDPA ve LTE kablosuz bağlantı standartlarına destek sunacağı ve ekran boyutunun ise 7 inç olacağı bilgisi yer alıyor. 

Galaxy J Max’in tanıtım tarihi henüz bilinmiyor, ancak tanıtıldığı vakitSamsung’un en büyük ekranlı telefonu olacak. Samsung’un kayıtlardaki en büyük ekranlı telefonu ise 2013 yılında tanıtılan Galaxy Mega 6.3 modeli.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.