Advert
Advert

2016 Destekleme Başvuruları Başladı

2016 Destekleme Başvuruları Başladı
Bu içerik 2092 kez okundu.
Advert

 

2016 Tarımsal üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları başladı. 1 Eylül’den itibaren başlayan başvurular 30 Haziran 2016’da sona erecek.

Tarımsal desteklemelerden faydalanmanın ön şartı olan Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 1 Eylül’de başladı. Kayıt ve güncellemelerini yapabilmeleri için üreticilerin, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2016 tarihine kadar bağlı bulundukları il, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlükleri ile ziraat odalarına başvuruda bulunmaları gerekiyor. 2016 yılı desteklemelerden çiftçilerin mutlaka yararlanması gerektiğine işaret eden Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçilerin gecikmeye mahal vermemeleri gerektiğini söyledi.
"BAŞVURULAR ZAMANINDA YAPILMALI”
Tarımsal desteklemelerin çiftçinin can simidi olduğunu belirten Başkan Eyyüpoğlu, başvuruların zamanında yapılmlasını istedi. Eyüpoğlu, "2016 Çiftçi Kayıt Sistemi kayıt dönemi başladı. 30 Haziran 2016 tarihinde sona erecek Çiftçi Kayıt Sistemi kayıtlarını mutlaka yaptırmaları veya güncellemeleri gerekmektedir. Geçtiğimiz yıl çok sayıda çiftçimizin zamanında başvuruda bulunmamaları nedeniyle bazı mağduriyetler yaşanmış girişimlerimiz sonrası başvuru süre uzatılmıştı. Benzer durumun tekrar yaşanmaması ve çiftçilerimizin ödemelerini gününde alabilmeleri için başvurularını son güne bırakmamalarını rica ediyorum“ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.