Advert
Advert

Ekinci takımı yalnız bırakmadı

Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, TFF 1. Ligin 2. hafta müsabakasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmadı.

Ekinci takımı yalnız bırakmadı
Bu içerik 1001 kez okundu.
Advert

Ligin 2. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor zorlu deplasmandan bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Takımı zorlu müsabakada yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi oyun ve sonuçlar alacağını söyledi. Müsabaka öncesi takımın bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılacağını belirten Ekinci’nin maç sonu mutluluğu yüzüne yansıdı. Maç öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalarda takımın ilerleyen haftalarda daha iyi oyun ve sonuçlar alacağını dile getiren Ekinci, “ Takımın sıkıntılı süreçte bu denli iyi oynaması ilerisi için umut verici” dedi.
Ekinci müsabaka öncesi yaptığı konuşmada,”Ligimizin ikinci haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacağız. İnşallah güzel bir maç olur. Şanlıurfa’nın beklediği puan veya puanlar ile dönmek bizim de temennimiz ama zaman içerisinde inşallah daha çok güzel bir takım olacak. Öncelikle bu sıkıntılı süreci hep beraber atlatmaya çalışıyoruz. Takımımız da, yönetim kadromuz da bu anlamda her şeyin farkında. İnşallah iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. İlk maçlar takımların hazırlık yaptıkları maçlardır. Takımların kadrolarının tam oturmadıkları dönemlerdir. Bizim de geçen hafta eksikliklerimiz vardı ve eksikliklerimiz bu hafta aramıza katıldılar. Bundan sonraki süreçte maçlara daha iyi bir şekilde hazırlanmış olacağız ama inanıyorum ki bu güzel bir maç olacak. Hedefimiz puan veya puanlarla buradan dönmek“ şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban ise ” Fahri Başkanımız Mehmet Ekinci’ye katılıyorum. Eskişehirspor maçı ligimizin ikinci maçı olması münasebetiyle bütün yönetici arkadaşlarımızla beraber bir ilki başardık. Hemen hemen bütün arkadaşlarımız burada. Birlik ve beraberliğimizi buradan gösteriyoruz. Ekinci ile beraber burada 3 gündür bu işlerle uğraşıyoruz. İnşallah buradan puanlar alarak gitmeyi düşünüyoruz. Güzel bir atmosfer var. Dışarıda bizi, Şanlıurfaspor’u destekleyen Eskişehir’de yaşayan Şanlıurfalı kardeşlerimiz buradalar” ifadelerini kullandı.
Müsabaka sonrası bir açıklama yapan Mehmet Ekinci, zorlu deplasmandan alınan bir puanın yine de iyi olduğunu kaydederek,” Maç öncesi bol puanlar dedik. Görüntüler de puanlar dedi. Çok daha iyi oynadık. Eskişehirspor karşısında galip gelebilirdik fakat yinede deplasmanda bir puan çok iyi. Rakibimiz kuvvetli ve Süper Ligden düşen bir takım. Takımımız kazanabileceğini çok çok iyi bir şekilde gösterdi. Hocamızı ve takımımızı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ise,” Gerçekten güzel bir mücadele seyrettik. Her iki takım da güzel oynadı. Sahada güzel bir atmosfer vardı” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ