Advert
Advert

6.500 Öğretmen Mağdur Edildi!

6.500 Öğretmen Mağdur Edildi!
Bu içerik 3323 kez okundu.
Advert

Milli Eğitim Bakanlığında özür grubu tayinleri açıklandı . İl ve ilçe emri olmadığı için 6000 üzerinde öğretmen eşinden ayrı kalmıştır . Milli Eğitim Bakanlığında eş durumu atamalarında Nabi Avcı döneminde , eş durumu atamalarının tamamı yapılmıştı . Milli Eğitim Bakanlığında eş durumu ile ilgili Ömer Dinçer dönemindeki kötü algı , Bakan Nabi Avcı döneminde giderilmişti . Yeni Bakan İsmet Yılmaz'ın , özür grubu atamalarında 6000 üzerinde öğretmenin eşlerinden ayrı kalması sorununu çözmesi gerekir . Eşlerinden ayrı 6000 öğretmen , 1 milyon öğretmenin vereceği tepki ve getireceği sesten daha çok tepki koyacaktır . Bakan İsmet Yılmaz , buradan yıpranır . Bakan Bey'in , öğretmenlere özür grubu atamalarında il emrini vererek bu mağduriyeti gidermesi gerekir . Aksi takdirde yıl boyunca sendikalar başta olmak üzere birçok kurumun tepkisini çekecektir . Sonuç olarak ; Anayasa ile güvence altına alınan aile bütünlüğü , eş durumu atamaları ile sekteye uğruyor .
kaynak:ogretmenlerhaber.com

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sinifci     0000-00-00 Biran önce müjde verilmeli 6500 ögretmen uykuyu yemeyi icmeyi unuttu
Sevgi karakas     0000-00-00 İl ilce emri bekliyoruz ayni hassasiyeti sayin bakanimizin da göstermesini bekliyoruz
Sibel     0000-00-00 Şubattan beri ayrıyız 2 yaşında bir evladim var eşim özel sektörde çalışıyor nasıl gelsın yanıma biz aile değil miyiz 1200 km mesafe hiç norm yok anlamadimki biz ne yapacağız !
Ela     0000-00-00 İlilçe emri istiyoruz.tek çözüm bu.%25 in yüzünü de güldürün.
Hüseyin     0000-00-00 Mağdur edildiğini söyleyen öğretmenlerden şartları uygun olanlar Doğu illerinde kalsın veya eşleri Doğu'ya gelsin mağdur olduğunu söyleyenlerin sayısı azalır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ