Advert
Advert

Edinho, Urfaspor’da

Edinho, Urfaspor’da
Bu içerik 2861 kez okundu.
Advert

 

2013-2014 futbol sezonunda Süper Lig’in gol ortalaması ün yüksek futbolcusu olan Edinho, artık Urfaspor’da. Kendisini sarı yeşilliyapan sözleşmeye imza atan Edinho, "Urfaspor’la şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

Şanlıurfaspor geçen sezon Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor forması giyerek gündeme gelen Edinho’yu (Arnaldo EdiLopes da Silva) kadrosuna kattı.

Bir haftadan bu yana Portekiz’de bulunan sportif direktör Zafer Tüzün’ün girişimleri sonucu ikna edilen tecrübeli forvet kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla Türkiye’de ses getiren ve bir çok takımın listesinde yer alan Edinho böylelikle tercihini Şanlıurfaspor’dan yana kullandı.

Portekiz’de gerçekleştirilen imza töreninde Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün ve futbolcu yer alırken Edinho, "Bu sezon Şanlıurfaspor ile birlikte şampiyonluk yaşamaya geliyorum" dedi.

Sarı Yeşilli kulübü tanıdığını ve hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten tecrübeli forvet "Ben hedefi olan takımlarda oynamayı istedim. Bu sezonda Şanlıurfaspor forması giymek bana nasip oldu. İnşallah Hep beraber şampiyonluğa ulaşırız" diye konuştu.

EDİNHO

2003-2004 sezonu başında Portekiz’de Sporting Braga’ya transfer oldu. Burada etkili bir performans göstererek sezonu 12 golle tamamladı. 2004-2005 sezonuna da ikinci takımda başladı. 24 Ekim 2004’te SC Salgueiros’u 6-0 yendikleri maçta biri penaltıdan 4 gol kaydetti. 11 Ocak 2005’te Portekiz Kupası 5. turunda OdivelasFC’yi 2-1 yendikleri maçta takımının iki golünü de kaydetti. Bu goller Edinho’nun Braga kariyerinin ilk golleri oldu.

2005-2006 sezonunda birinci lige yeni çıkan FC Paços de Ferreira’ya kiralandı. 21 maçta forma giyen futbolcu sadece 2 gol atabildi. 23 Ekim 2005’te FC Penafiel’e attığı goller birinci ligde kaydettiği ilk gollerdi. Sonraki sezon ise ikinci lige düşen GilVicenteFC’ye kiralandı. Sezonu 25 maçta 5 golle tamamladı.

Edinho (tam adıyla Arnaldo EdiLopes da Silva) geçtiğimiz sezonda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giydi. Futbolcu 2013-14 sezonu boyunca çıktığı 14 maçta 11 gol atarak yakaladığı 0,79’luk gol ortalaması ile Süper Lig’in gol ortalaması en yüksek futbolcusu oldu. son dakika.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ