Advert
Advert

ÇİFTÇİ, SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

ÇİFTÇİ, SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Bu içerik 1586 kez okundu.
Advert

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Malezya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil eden Dünya Üçüncüsü sporcuyu makamında kabul ederek başarılarının devamını diledi.

27 Eylül 3 Ekim arasında Malezya’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına katılan Şanlıurfalı Muhammed Ferman Üzül, dereceye girerek Şanlıurfa’ya bronz madalya kazandırdı.

Başkan Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Sporcu Muhammed Ferman Üzül ile Antrenörü Mehmet Ali Üzül, desteklerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Makamda bir süre sporcuyla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Sporcuya başarılarının devamını diledi.

Spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, “Malezya’da gerçekleştirilen dünya şampiyonasında kardeşimiz Şanlıurfa’yı çok güzel bir şekilde temsil etti. Sporcumuz Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Malezya’daki turnuvaya katılarak dereceyle Şanlıurfa’ya döndü. Sporcumuzu ve antrenörünü kutluyorum.

Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun, inşallah bireysel sporlarda da bütün sporcularımıza örnek teşkil etmesini diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecek. Planlı ve programlı bir şekilde birçok turnuvaya katılmalarını sağlayacağız. Şanlıurfa dünya kamuoyunda ve sporda her zaman huzurla, sporla, kültür ve kalkınmayla gündeme gelmesini diliyorum. Yerel yöneticiler olarak ümidimiz bu yöndedir” dedi" dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ