Advert
Advert

SİVEREK'TE ENGELLİLER DERNEĞİ AÇILDI

Siverek Belediyesinin desteğiyle bir araya gelip dernek açtılar

SİVEREK'TE ENGELLİLER DERNEĞİ AÇILDI
Bu içerik 884 kez okundu.
Advert

Siverek ilçesinde yaşayan engelli vatandaşlar belediyenin sağladığı destekle “ engeliler derneği’’ çatısı altında dernekleştiler.

Belediye binasının önünde bulunan Yaşam ve kültür evinde kendilerine yer tahsis edilen engelliler derneğinin açılışına İlçe Kaymakamı Dr Vural Karagül, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Postacı engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

 

Derneğin açılışında konuşan dernek Başkanı Feridun Şenateş ilçede yaklaşık 6 bin 500 engellinin yaşadığına dikkat çekerek Şunları kaydetti” Bir arda olmak sorunlarımıza çözüm bulmak amacıyla bir derneğin çatısı altında birleştik belediyemizin desteğiyle bu gün derneğimizin açılışını yaptık. Bundan sonra engelli arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm bulmak için projeler üretip sosyal ve kültürel etkinliklerden faydalanmalarını sağlayacağız”

Belediye Başkanı Hasan Postacı belediye olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek şunları kaydetti” acıma hissi ve merhamet duygusuyla belediye olarak engelli kardeşlerimizin engellerini aşacak projeler geliştirip onların yaşamda daha aktif bireyler olması amacıyla çalışmalarımız devam edecek”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.