Advert
Advert

Yoğun ders temposuna eğlence molası

Türk Eğitim Derneğinin 88 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Şanlıurfa’ya taşıyan TED Şanlıurfa Kolejinin eğitim kadrosu, yoğun ders temposunun yorgunluğunu Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede attı..

Yoğun ders temposuna eğlence molası
Bu içerik 773 kez okundu.
Advert

Türk Eğitim Derneğinin 88 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Şanlıurfa’ya taşıyan TED Şanlıurfa Kolejinin eğitim kadrosu, yoğun ders temposunun yorgunluğunu Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede attı.
24 Kasım Öğretmenler Gününü gündüz okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programda öğrencileri ile birlikte kutlayan TED Koleji öğretmenleri, gece de okul yönetiminin bir otelde düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. Yoğun ders temposuna bir süreliğine ara veren öğretmenler, hep birlikte yemek yedikten sonra, canlı müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı. Geceye eşleri ile birlikte katılan öğretmenler, gece boyunca doyasıya eğlenerek, bu özel günün tadını çıkardı.
TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, gecede yaptığı konuşmada, bu yıl eğitim-öğretime başlayan okullarının, öğrencilerin eğitimi kadar öğretmenlerin motivasyonuna da büyük önem verdiğini belirtti. Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştiren öğretmenlerin eğlenmeyi de sonuna kadar hak ettiğini ifade eden Şamat, “Bu tür organizasyonları ilerleyen süreçte de devam ettirmeyi planlıyoruz. Çünkü öğretmenlerimizin motivasyonu da bu işin bir parçası” dedi.
Konuşmasında öğretmenlere de seslenen Şamat, “Ülkemiz, daha aydınlık yarınlara siz değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği bilgili, donanımlı nesillerle ulaşacaktır. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözleriyle yücelttiği bu kutsal mesleği sevgi, şefkat ve fedakarlıkla icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
TED Şanlıurfa Kolejinin Öğretmenler Günü eğlencesi, gece geç saatlere kadar devam etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.