Advert
Advert

Birecik’te Hastane Caddesi tek yön oldu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, hastane çevresindeki araç yoğunluğunun azaltılarak trafiğin rahatlatılması amacıyla Hastane Caddesi tek yönlü hale getirildi..

Birecik’te Hastane Caddesi tek yön oldu
Bu içerik 851 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, hastane çevresindeki araç yoğunluğunun azaltılarak trafiğin rahatlatılması amacıyla Hastane Caddesi tek yönlü hale getirildi.
Kent halkının yaşam kalitesini yükseltme adına çalışmalarına devam eden Birecik Belediyesi, Devlet Hastanesi çevresinde büyük bir sorun haline gelen trafik yoğunluğuna neşter vurdu. Hastane Caddesi’nde yıllardır çift taraflı olarak akan araç trafiği, belediye tarafından tek yöne dönüştürüldü. Yeni uygulama, bölgede trafiği rahatlattı. Bireciklileri yeni uygulamadan haberdar etmek için caddenin girişi ile belirli noktalarına tabelalar yerleştirildi. Ayrıca sürücüler, caddede gün boyu uygulama yapan zabıta ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, trafik yoğunluğunun, gelişmiş veya gelişme sürecinde olan tüm kentlerin ortak problemi olduğunu söyledi. Hastane Caddesi’nde de trafik yoğunluğunun arttığını gözlemlediklerini ve bu soruna çözüm üretmek için çift yönlü işleyen trafiği tek yöne düşürme kararı aldıklarını belirten Pınarbaşı, “Alınan kararın uygulanmasından sonra trafik rahatlamış durumda. Artık halkımız, sağlık hizmeti almak için geldikleri hastane ve çevresinde trafik yoğunluğu yaşamayacak. Yeni uygulama tüm Birecik halkına hayırlı olsun” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU