Advert
Advert

Eskişehirsporlu oyuncular sahaya polis montlarıyla çıktı

TFF 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Eskişehirspor-Denizlispor mücadelesine, ev sahibi takımın oyuncuları polis montları ve şapkalarıyla çıktı..

Eskişehirsporlu oyuncular sahaya polis montlarıyla çıktı
Bu içerik 2037 kez okundu.
Advert

TFF 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Eskişehirspor-Denizlispor mücadelesine, ev sahibi takımın oyuncuları polis montları ve şapkalarıyla çıktı.
İstanbul’da polise yapılan hain saldırı sonrası Eskişehirspor - Denizlispor maçına kırmızı-siyahlı takımın oyuncuları polis montu ve şapkası giyerek çıktılar. Oyuncular ellerinde "Vatan için yaşayıp öldünüz; toprağa değil, kalplere gömüldünüz" pankartı taşırken, bu sırada statta bulunan binlerce taraftar ise, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı. Statta açılan dev Türk bayrakları ile terör lanetlenirken, karşılaşma şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından başladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIMA YENİ HAT
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIMA YENİ HAT
Şanlıurfa’da Ambulansta İkiz Doğum
Şanlıurfa’da Ambulansta İkiz Doğum