Advert
Advert

Kırsal mahalle okuluna kitap bağışlayan Doğan hasta ziyaretinde bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Taşhan kırsal mahallesinde hasta ziyaretinde bulunan Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Yüzyıllardır birbirimize hep kenetlenerek bu yedi düvele karşı koyduk. Yine oyun oynuyorlar, biz yine karşı koyuyoruz” dedi..

Kırsal mahalle okuluna kitap bağışlayan Doğan hasta ziyaretinde bulundu
Bu içerik 1002 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Taşhan kırsal mahallesinde hasta ziyaretinde bulunan Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Yüzyıllardır birbirimize hep kenetlenerek bu yedi düvele karşı koyduk. Yine oyun oynuyorlar, biz yine karşı koyuyoruz” dedi.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Siverek ilçesine gelen Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ilk adresi Siverek Belediyesi oldu. Beraberindekilerle Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı ziyaret eden Doğan ardından AK Parti Siverek İlçe Başkanlığına geçti.
Başkan Nevzat Doğan daha sonra ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Taşhan kırsal mahallesi ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek, kitap bağışında bulundu.
Kütüphane açılışında konuşan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çizgisinde hareket ettiklerini belirten Doğan, İzmit halkının selamını getirdiklerini söyledi.
Ardından bir süre önce ameliyat geçiren Ali Beyaztoprak isimli mahalle sakinini evinde ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Biz millet olarak hep büyüklerimizin hizmetinde olmayı görev bildik hem inancımız hem kültürümüz Anadolu kültürü nedeniyle. Siz büyüklerimiz başımızın tacısınız. Sizlerin duası bizlerin en büyük bereketimizdir” dedi.
İzmit’ten sevgi getirdiklerini söyleyen Doğan, “Memleketimizi çok seviyoruz bayrağımızı çok seviyoruz, Allah’a bin şükür yüzyıllardır birbirimize hep kenetlenerek bu yedi düvele hep karşı koyduk. Yine oyun oynuyorlar ama yine karşı koyuyoruz Allah’ın izniyle. Siz Taşhan’da mutlu olursanız biz İzmit’te mutlu oluruz, sizin başınız ağrısa bizim de başımız ağrır. Siz iyi olun ve buradaki çocuklarımız en güzel okullarda okusunlar, en güzel hastanelerde tedavi görsünler. Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan yapıyor, talimat veriyor, bizde onun çizgisinde geliyoruz. Ona da çok dua edelim hep birlikte, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, hükümetimize” diye konuştu.
Güvenlik güçlerinin bayrak ve vatan için mücadele ettiklerini belirten Doğan, “Yoksa elimizden almaya çalışacaklar ama onlar çalışır da başaramazlar. Biz Siverek, Taşhan İzmit, İzmir, Erzurum Ankara, Sivas, Antalya bir olduk mu bizi yıkamazlar” diye konuştu.
Belediye Başkanı Doğan’a ziyareti sırasında Siverek İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Karakaş, Hasan Postacı, Ali Gelener, Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatı, İzmit AK Parti İlçe Teşkilatı ile Siverek AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.