Advert
Advert

Başkan Pınarbaşı’dan baraj yetkililerine veryansın

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ismine Nizip eklenmesi tepkilere yol açan Birecik Barajıyla ilgili HES İşletme Müdürlüğü yöneticileriyle görüşerek, isim değişikliği başta olmak üzere birçok konudaki rahatsızlığını dile getirdi..

Başkan Pınarbaşı’dan baraj yetkililerine veryansın
Bu içerik 1406 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ismine Nizip eklenmesi tepkilere yol açan Birecik Barajıyla ilgili HES İşletme Müdürlüğü yöneticileriyle görüşerek, isim değişikliği başta olmak üzere birçok konudaki rahatsızlığını dile getirdi.
Birecik Barajı isminin Birecik-Nizip Barajı olarak değiştirilmesine ilçede tepkiler artarak devam ediyor. Alınan kararın değiştirilmesi için konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi ve AK Parti İl Yönetimine taşıyan Pınarbaşı, hem Büyükşehir’in hem de parti yönetiminin desteğini aldı. İsim değişikliğini asla kabullenmeyeceklerini her platformda ifade eden Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile birlikte HES İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile bir görüşme yaptı.
Birçok konunun masaya yatırıldığı görüşmede, Birecik Barajı ismine Nizip’in eklenmesinin hem yanlış hem de Birecik halkına saygısızlık olduğunu belirten Pınarbaşı, yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini vurguladı.
“Barajda Bireciklilerin çalıştırılmaması haksızlık”
Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, HES İşletme Müdürlüğü yetkililerine, istihdam konusundaki rahatsızlığını da açıkça ifade etti. Birecik sınırları içerisinde bulunan barajda Bireciklilerin çalıştırılmamasının bir başka haksızlık olduğunun altını çizen Pınarbaşı, “Birecik’te binlerce gencimiz iş beklerken, ilçe sınırları içerisinde bulunan barajda Nizip’ten gelen kişiler istihdam ediliyor. Bu kabul edilemeyecek bir durum. Bu tür yanlış uygulamalardan bir an önce vazgeçilmeli” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ