Advert
Advert

Şanlıurfa Spor Tur Peşinde

Ziraat Türkiye Kupası A Gurubunda Mücadele eden Ceylanlar bugün kendi saha ve seyircisi önünde Süper lig Ekiplerinden Gaziantep Spor ile karşılaşacak.

Şanlıurfa Spor Tur Peşinde
Bu içerik 1766 kez okundu.
Advert

Dün Osmanlı Sporun Kırıkkalespor'u 3-0 yenmesinden sonra bugün ceylanlar 1 farklı skorla yenilse dahi kupada bir üst tura çıkacak.Ceylanlar Galip gelir yada Berabere kalırsa bir üst turda Çaykuru Rize Spor ile eşleşecek eğer ki 1-0 yenilirse yine bir üst tura çıkacak olan Ceylanların rakibi Kasımpaşa olucak.Eğer Ceylanlar 2-0 yenilirse kupaya vede edecek.

Kulüp başkanı Bağıban: "Galip gelerek gruptan lider çıkmak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan lider Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı İsmail Bağıban, galip gelerek gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Kupadaki iddialarını bir üst turda da sürdürmeyi hedeflediklerini anlatan Bağıban, "Komşumuzu şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Rakibimizin zor bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Biz  kendi önümüze bakacağız. Galip gelerek gruptan lider çıkmak istiyoruz. Şu ana kadar grup maçlarımızda çok iyi bir performans sergiledik. Gaziantep karşısında zaten ilk maçta 3-0 gibi net skorla galip gelmiştik. Beraberlik hatta 1-0 mağlubiyet dahi gruptan çıkmamıza yarıyor ancak biz kazanmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Kupada A Grubu'nda 12 puanla maç eksiği ile 2.sırada olan Şanlıurfaspor ile takipçisi 9 puandaki Gaziantepspor arasındaki maç, bugün saat 14.00'de GAP Arena'da oynanacak

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.