Advert
Advert

ŞANLIURFASPOR YENDİ ANTEP ELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu Şanlıurfaspor, Gaziantepspor'u 1-0 yendi. Bu sonuçla Şanlıurfaspor tur atlarken, Gaziantepspor ise elendi.

ŞANLIURFASPOR YENDİ ANTEP ELENDİ
Bu içerik 1596 kez okundu.
Advert

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu son hafta maçında TFF 1. Lig takımı Şanlıurfaspor, Süper Lig temsilcisi Gaziantepspor'u konuk etti. a2'den canlı yayınlanan maçtan Şanlıurfaspor 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 15'e çıkaran Şanlıurfaspor, A Grubu'ndan lider olarak çıktı ve kupada son 16 turuna kaldı. 10 puanda kalan Gaziantepspor ise 3. olarak elendi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Şanlıurfaspor, Çaykur Rizespor ile eşleşirken, A Grubu'nu 2. olarak bitiren Osmanlıspor ise Kasımpaşa'nın rakibi oldu.

Stat: Şanlıurfaspor Gap Arena

Hakem: Volkan Bayarslan, Bülent Güölü, Orkun Aktaş

Şanlıurfaspor: Vjekoslav Tomic, Berkay Değirmencioğlu, İzzet Yıldırım, Cemil Adıcan, Caner Caylan, Mertcan Çam, Hüseyin Kala, Kağan Söylemezgiller, Iyayi Atiemwen, Halil Köçer, Artun Akçakın

Gaziantepspor: Erten Ersu, Şenol Can, Yoiver Gonzalez, Frantisek Rajtoral, Musa Nizam, Orkan Çınar, Serget Kislyak, Bruno Mota, Daniel Kolar, Muhammet Demir, Davy Claude Angan

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.