Advert
Advert

Haliliye Belediyesi’nde Şubat Ayı Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Haliliye Belediyesinin her ayın ilk Cuma günü düzenlediği Halk Günü Toplantıları kapsamında Şubat ayı toplantısı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi..

Haliliye Belediyesi’nde Şubat Ayı Halk Günü Toplantısı Yapıldı
Bu içerik 840 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesinin her ayın ilk Cuma günü düzenlediği Halk Günü Toplantıları kapsamında Şubat ayı toplantısı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkan Fevzi Demirkol’un göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Günü Toplantıları, her ayın ilk Cuma günü olarak devam ediyor. Şubat ayının ilk Cuma günü de, Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda, Halk Günü Toplantısı Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan, birim müdürleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. Vatandaşlar istek, öneri ve şikâyetlerini başkan yardımcılarıyla bire bir görüşerek iletti.
Vatandaşların talepleri, başkan yardımcıları tarafından not alınıp, toplantıda hazır bulunan ilgili müdürleri yönlendirildi. İlgili müdürler de, iletilerin çözüme kavuşturulması için çalışmalar başlattı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIMA YENİ HAT
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIMA YENİ HAT
Şanlıurfa’da Ambulansta İkiz Doğum
Şanlıurfa’da Ambulansta İkiz Doğum