Advert
Advert

Taraftar Derneğinden Taraftara Çağrı

Taraftar Derneğinden Taraftara Çağrı
Bu içerik 1115 kez okundu.
Advert

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, taraftarlara çağrıda bulunarak, hafta sonu oynanacak Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor maçında stattaki yerlerini almasını istedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ligin 11. haftasında Yeni Malatyaspor’la yapacağı karşılaşma öncesi taraftarları stattaki yerlerini almaları için çağrıda bulundu. Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, “Bu hafta GAP Arena stadında, Cumartesi günü saat 18.30’da oynayacağımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlarımız sarı yeşilli takımı yalnız bırakmasınlar. Tüm Şanlıurfalıları takımlarını desteklemeye davet ediyorum. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 2 puan bırakan Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak. Galip geldiği takdirde takip ettiği rakiplerinin de puan kaybetmesi dahilinde üst sıralara yükselecek olan sarı-yeşillilerin en büyük sıkıntısı taraftarların maçlara ilgi göstermemesidir” şeklinde konuştu.
PTT 1. ligdeki maçlarda taraftar desteğinin büyük önem taşıdığını ve şart olduğunu vurgulayan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, büyük takımların paso ligleri yerine Şanlıurfaspor takımının passoligi alınmasını istedi. Aktosun, alınan her passoligin o takıma katkı olarak geri döndüğünü belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ