Advert
Advert

Viranşehir de Akyürek’ten çiftçilere müjde

Sanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelikle ile birlikte Şanlıurfa’da bir takım ziyaretlerde bulundu..

Viranşehir de  Akyürek’ten çiftçilere müjde
Bu içerik 1095 kez okundu.
Advert

Sanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelikle ile birlikte Şanlıurfa’da bir takım ziyaretlerde bulundu.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir gündem gazetesine yaptığı açıklamada çiftçilere müjdeyi verdi. Bakanımız Faruk Çelik, yoğun çabaları sonucunda, DEDAŞ’ın elektrik borçlarına karşı çiftçilerin Mazot ve Gübre destekleme hesaplarına konulan blokenin kaldırıldığını söyledi. Akyürek , Çiftçilerimize Müjdeyi Viranşehir gündem gazetesi aracılığıyla çiftçilere müjdeli haberi verdi. Akyürek “Dedaş tarafından mazot ve gübre desteklerine konan blokeler pazartesi günü kaldırılıyor hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Abdulsamet türkoğlu     2017-03-07 Bize bir lutufmuş gibi lanse etirmeyin bu haberi hakimiz olan bir damla mazot parasina goz diken brogratlarin hilesidir vatan milet olmasa bu cigeri bes para etmeyenlerin ta yedi cedine hic alakamiz hic bir ilgimiz bilnmayan dedesla devletin bize hak diue verdigi desteklemeleri hic haki olmadsn neden el koyuyor bu haki kim verdi ona dedes alacakli ise neden icra mahkemlerine gitmiyor hakini neden kanunla almiyor yiloksa kendini icra mahkemesimi goruyor bu yetkiyi kim verdi ona
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti